Μουσική Δραστηριότητα > Δισκογραφία > With Eyes to See

“With Eyes to See” («Με Μάτια για να Δεις»)
Σε ποίηση Τζιμ Γιανγκ και μουσική Όλγας Εμμανουήλ

Το άλμπουμ “With Eyes to See” είναι ένας κύκλος τραγουδιών που βασίστηκε στην εμπνευσμένη ποίηση του Τζιμ Γιανγκ. Τα τραγούδια αναφέρονται στη σχέση του ανθρώπου με τον εαυτό του και με το Θεό, και χειρίζονται θέματα όπως η πραγματική υπόσταση της ζωής, η έννοια του φόβου, η συγχώρεση, η ανάγκη να στραφούμε μέσα μας για καθοδήγηση, η εμπιστοσύνη στο Θεό, η Αγάπη, και πολλά άλλα.

Στο CD συμμετέχουν οι τραγουδιστές Γιάννης Φίλιας και Άντεια Ολυμπίου, δύο ανερχόμενα αστέρια με εξαίρετες σπουδές και πλούσια δραστηριότητα στο χώρο του θεάτρου, της όπερας και του μιούζικαλ. Συνοδεύουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Διονύσης Μαλλούχος (πιάνο), Δημήτρης Φωτόπουλος (φλάουτο), Κωστής Θέος (τσέλο) και Ιλεάνα Κρουτσέρου (άρπα).

Ο Dr. James (Jim) H. Young (Τζιμ Γιανγκ) διατέλεσε διακεκριμένος καθηγητής ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, και κατείχε υψηλές διοικητικές θέσεις, όπως Πρόεδρος του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο Πότσνταμ και Chancellor του Πανεπιστημίου του Αρκανσώ στο Λιττλ Ροκ. Έχει διακριθεί ως φωτογράφος και συγγραφέας. Έχει γράψει δώδεκα βιβλία πνευματικού περιεχομένου και ταξιδεύει συχνά δίνοντας διαλέξεις και σεμινάρια. Ως ομιλητής, έχει το χάρισμα να εμπνέει το ακροατήριό του, οδηγώντας το στην ανεύρεση της δικής του Αλήθειας. Η μεταφυσική διάσταση καθορίζει όλες τις πλευρές της δημιουργικής του δραστηριότητας. Με την Όλγα Εμμανουήλ τους συνδέει μακρά φιλία.

Το CD παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 στο σπίτι της οικίας κ. Μαριάννας Καρακώστα, σε μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στον Τζιμ Γιανγκ.



Album
Olga Emmanuel - Όλγα
Album
Jim Young - Τζιμ Για
Album
Yannis Filias - Γιάν
Album
Adia Olympia - Άντει
Album
Dimitris Photopoulos
Album
Dionyssis Mallouhos
Album
Ileana Cruceru - Ιλε
Album
Kostis Theos - Κωστή
Album
John Carr - Τζων Καρ
Album
Kostas Vlachos - Κώσ
| Copyright 2012 | powered by Konnos